Comunicat de JSPV després de la manifestació a Sueca


Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) rebutja les manifestacions violentes a Sueca contra el vicepresident del Consell, però afirma que la joventut valenciana està “farta del PP” i que “ha de marxar-se”.
Ciscar durant l'altercat.
Unes 50 persones han increpat aquest matí al vicepresident del Consell, José Císcar, a l’eixida de l’acte d’inauguració de la Jornada Tècnica Internacional sobre Investigació en Arròs en la Casa de la cultura de Sueca, havent de ser escortat per la Policia Local. Joves Socialistes de Sueca s’ha sumat pacíficament a la protesta, convocada a través de les xarxes socials, al costat d’altres col·lectius i persones que denunciaven els impagaments de la Generalitat.
El Secretari General de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV), José Muñoz, ha respost a la versió de la Generalitat Valenciana, que ha tractat de relacionar a l’organització juvenil amb qui han propinat insults i empentes al vicepresident Císcar, a través de diversos mitjans de comunicació. Muñoz ha explicat que Joves Socialistes “condemnem aquest tipus de protestes violentes, però és evident que hi ha molts joves farts que el PP no estiga donant solucions a cap dels nostres problemes, que els han llevat la beca, que estan en l’atur o que pensen seriosament en anar-se del país”.
D’aquesta manera, Muñoz ha manifestat el seu suport a Joves Socialistes de Sueca i al seu Secretari General, Benjamín Mompó, qui ha explicat que la protesta de hui ha estat convocada de forma espontània per les xarxes socials, i que “rebutgem totalment les manifestacions violentes que s’han produït, perquè hi ha altres formes de protestar”, segons ha assenyalat. A més a més, Mompó ha explicat que “vam evitar que durant l’acte es pujara a la Sala on s’estava realitzant, per respecte als assistents que gens tenien a veure amb el govern”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada