Fem un bon balanç de la nostra Acció Política a Sueca


Acció Política durant l'any 2.013:
  • Hem recollit més de 1.500kg d'aliments per a gent sense recursos, eixint al carrer amb les campanyes solidàries que hem fet a sovint.
  • Començàrem a gener, demanant que s'ampliara l'horari de la Biblioteca, i ho aconseguírem gràcies a la nostra campanya #MésServeiALaBiblio.
L'any que ve, més.
  • Organitzàrem una xerrada-col·loqui amb la diputada Carmen Montón a la nostra seu, per conscienciar a la ciutadania de què les retallades del PP en matèria de Igualtat, no són per motius econòmics, sinó ideològics. #IgualtatEnCrisi
  • Organitzàrem el II Sopar Republicà, incloent una Exposició sobre la II República Espanyola.
  • Proposàrem a l'Ajuntament de Sueca que es creara una línia municipal de beques de transports per a estudiants del nostre poble que estudien en centres d'altres municipis.
  • Denunciàrem en una roda de premsa les retallades en matèria d'Educació, i criticàrem els problemes que afectem a Sueca, com són els barracons.
  • Demanàrem a l'Ajuntament de Sueca que s'habilitara una zona per als estudiants durant el període de trasllat a la nova Biblioteca, perquè estàvem en època d'exàmens, i ho aconseguírem gràcies a la nostra petició.
A banda de tot el treball que fem per a millorar el benestar de la joventut de Sueca, des de la nostra organització, també hem participat amb altres col·lectius i associacions locals, com el Consell de la Joventut de Sueca. Hem treballat a nivell comarcal i a nivell nacional, també.

A més, continuem sent l'única organització política juvenil que aportem idees, fem propostes, organitzem actes i xerrades, i portem a terme campanyes solidàries durant tot l'any. Per últim agrair als més de 1.000 seguidors que tenim a les xarxes socials.

Sense més, des de Joves Socialistes de Sueca, esperem que el 2.014 ens permeta treballar, estudiar, emancipar-nos, i viure la vida amb llibertat. Nosaltres, seguirem amb la nostra Acció Política per a millorar la societat, i durant el nou any vos anirem parlant sobre els nostre projectes. 

Que comenceu el 2.014 de la millor forma possible! Feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada