Posem en marxa una campanya de Participació Ciutadana

Cartell de la campanya.
Com ja sabeu, Joves Socialistes de Sueca tenim un projecte ambiciós i valent, tot i ser conscients de la dura situació econòmica que travessem. Per això, ajudem a la gent amb pocs recursos mitjançant campanyes solidàries i fem propostes a l'Ajuntament de Sueca per a millorar el benestar de la nostra joventut i les seues famílies, organitzem xerrades col·loqui sobre temes d'educació, igualtat... entre moltes coses més.

Ara, el que volem és apropar-vos la política local, l'actualitat del nostre municipi, demanant-vos que participeu i opineu. Perquè la política és democràcia, i aquesta, no es limita només en anar a votar cada quatre anys. Volem saber les vostres opinions i les vostres inquietuds i fer-vos partícips amb total llibertat, sempre que siga amb respecte i educació.

Aquesta vesprada, a partir de les 20h, teniu la primera oportunitat per a participar en el Ple de l'Ajuntament. Podeu seguir-lo en directe per Sueca TV, o assistir com a públic al Saló de Plens. Vos convidem a què envieu tuits amb el hashtag #PleSueca, via Twitter i/o Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada